noi inceputuri…

cineva mi-a zis ca nu suporta inceputurile, ca deabia asteapta sa fie pe la mijloc; sa intre in obisnuit.

eu, din contra, ador inceputurile. urasc sfarsiturile.

inceputurile ma fac sa sper ca o sa fie bine si le astept asa cum astept ivirea zorilor, stand singura in pat, neavand somn, sperand sa se evapore demonii adunatzi in camera de peste noapte, ucisi fiind, de primele raze blande ale soarelui.

inceputurile ma fac sa am fluturasi in stomac, asa cum am de fiecare data stand in racoarea diminetzii, pe malul marii, si asteptand caldurosul soare cu promisiunea sa ca va fii senin si frumos.

***

inceputul unei relatzii e cel mai frumos. atunci imi doresc sa nu mai comit greselile din trecut, sa las orgoliul deoparte, sa fac sa fie totul bine…

din pacate ajung sa fiu mult prea ingaduitoare, si ceea ce ma deranja la o relatzie anterioara, sa trec cu vederea la cea prezenta.

***

am inceput sa ofer tot si sa primesc nimic.

***

sper cu disperare ca nu ne-am nascut in perechi, pentru ca altfel, eu am pierdut-o de mult pe a mea si nu ma asteapta decat un lung sir de dezamagiri, de persoane a caror dragoste o cersesc si nu o sa o primesc.

Advertisements

8 Responses to “noi inceputuri…”

 1. …foarte frumos..:)
  …culmea este ca si eu vroiam sa vb despre acest subiect,sesizand ca ma aflu in categoria celor care relatia este mult mai “usoara” si parfumata pe la mijloc,si asa mi-as dori sa “inceapa”….

  ..nu-mi plac inceputruile si nici sfarsiturile,imi place continutul,consistenta,inceputul este greu si prea fragil,iar sfarsitul trist si cu lungi repercusiuni….:)

  ps: cu o conditie : ca mijlocul sa fie de vis,si nu asa cum se obisnuieste ,delasator ori monoton..:p

 2. …am mancat un “pentru” :)

 3. temptation dreams Says:

  fie sa ai un asemenea mijloc de vis si sa n-ajungi la nici un sfarsit! :)

 4. sa fie….:)

 5. si eu sper, cu dragoste de mine, acelasi lucru.
  hai ca viata nu poate fi intr-atat de curva.
  ceva ceva, trebuie sa se intample

 6. temptation dreams Says:

  :) astept cu nerabdare ziua aia.

 7. fetele,bietele,stiu ine ce cauta da nu stiu cum sa caute,si nici unde.Oamenii de calitate ,au cercurile lor,societatea lor,limbajul lor,aspiratiile lor,cautarile lor.Va plingeti de barbatii porci.Dar ce barbati vreti voi sa gasiti,cu limbajul asta si cu pornirile astea carnale.

 8. da-mi voie sa te dezamagesc si sa-ti spun ca limbajul acesta nu se regaseste in vocabularul meu zilnic. trec drept una dintre cele mai serioase si cumintzi domnisoare. in continuare, imi vorbesti total gratuit, neavand nici cea mai vaga idee despre cercurile pe care le frecventez. in ceea ce priveste revolta ta legata de pornirile mele carnale, nu pot decat sa te privesc cu mila stiind ca tie iti lipsesc. ai raspuns fara sa gandesti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: